Wat met de KSA na de herfstvakantie?

Beste ouders

De overheid heeft beslist dat er voor jeugdwerk voor kinderen jonger dan 12 NIETS verandert. Dit wil zeggen dat de activiteiten mogen blijven doorgaan, ook tijdens de herfstvakantie. We zullen op de voet volgen hoe de situatie evolueert en u elke vrijdag rond de middag laten weten of de KSA de dag erna door zal gaan of niet (eerste vrijdag dat we jullie op de hoogte brengen is dus 06/11). Omdat we zelf heel graag willen dat de KSA nog doorgaat en we dit niet willen afnemen van de kinderen, hebben we enkele extra maatregelen genomen.

- Bij het toekomen wordt iedereen zijn temperatuur gemeten & als blijkt dat uw kind koorts heeft mag deze helaas niet deelnemen aan de activiteit (het kan dus handig zijn dit op voorhand thuis ook al eens te meten!)

- We gaan de KSA in 3 gebieden opdelen: kleur geel = het speelplein, rood = de koer en blauw is de ingang naast de KSA, met deze groep gaan we naar de “bergjes” (Berkenwijk)

- Het zal niet mogelijk zijn om door het ene gebied naar het andere te gaan. Daarom vragen we om niet veel vroeger dan 14h naar de KSA te komen en om de juiste ingang te gebruiken.

- De kruisen duiden de ingangen per gebied aan, gelieve deze te respecteren zowel bij het toekomen als weggaan. Ook handen wassen om 14h en 16h blijft verplicht.

- Zoals u dus kan zien gebeuren alle activiteiten buiten, zorg er dus voor dat uw kind warm genoeg gekleed is & eventueel een regenjas meeheeft.

- Elke ban krijgt ook 1 toilet toegewezen. Er zal dus steeds een leider meegaan, zodat deze ervoor kan zorgen dat je de juiste weg naar het toilet volgt, het juiste toilet gebruikt en nadien je handen wast. (thuis naar het toilet gaan, is dus ook geen slecht idee)

- Daarnaast MOET iedereen INGESCHREVEN zijn. Het is sowieso noodzakelijk om het inschrijvingsformulier (op facebook) in te vullen en enkel betalen volstaat dus niet! Dit is dubbel zo belangrijk deze periode ivm contact tracing, dus neem hier alstublieft even de tijd voor, het is echt nodig!

Het is dus zeker van belang elke vrijdag de facebook-pagina of de site te raadplegen. Hierop zal ten eerste staan of de KSA doorgaat en ten tweede zal er vermeld worden in welk gebied uw kind verwacht wordt. Indien er een persconferentie plaatsvindt de vrijdag waarbij jeugdwerk een van de prioriteiten is, communiceren we naar jullie toe vanaf dat we meer weten.

Het is een hele boterham, maar we hopen dat we het op deze manier zo veilig mogelijk kunnen laten verlopen. Indien er nog vragen zijn, twijfel dan zeker niet om deze te stellen!

Alvast bedankt voor jullie begrip!

De -12-leiding