Trooper voor onze KSA

Dag iedereen

De winkels zijn alleen nog maar open voor essentiële zaken…

Doordat veel van onze evenementen niet meer doorgaan, zien wij jammer genoeg een groot deel van onze inkomsten wegvallen…

Wij van KSA Hallebast hebben een oplossing gevonden voor beide problemen. Vanaf nu kunnen jullie terwijl jullie online shoppen, ons sponsoren op hetzelfde moment. Bovendien zal het jullie geen extra kosten opleveren.

Hoe?

We hebben vanaf nu een trooperaccount. Wanneer je surft naar https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/ksahallebast en je daar je favoriete online shop selecteert (van bol.com tot AlliExpres, van collect&go tot de lidl-shop, van zeb.be tot jbc.be …), kun je shoppen en betalen op de originele webpagina van de shop. Doordat je via Trooper naar de webshop doorgeklikt hebt, weet de shop dat je onze KSA wilt steunen. Ze zullen dan een bedrag schenken aan ons, zonder dat het jullie geld kost! Als je wilt weten hoeveel geld jouw aankoop opbracht, kun je voordat je doorgeschakeld wordt naar de webshop, je e-mailadres invullen. Dit is zeker niet verplicht. Bovendien kan je zelf ook kortingsbonnen bemachtigen bij bepaalde sites. Alleen maar voordelen dus!!

Ben je geen computerhero?

Geen probleem klik op deze link (https://www.trooper.be/nl/hoe-troopen) of bekijk het onderstaande filmpje voor meer uitleg. Is het nog niet duidelijk? Aarzel dan niet om een leider te contacteren.

PS. Misschien kan ook de sint wel nog last minute gebruik maken van onze troopersite?

PS. Ben je bang dat je Trooper uit het oog verliest? Installeer dan de Trooperbot. Hij zal je herinneren als je op een Troopersite shopt en dan hoef je hem enkel nog te activeren.

Groetjes van de leiding