Voordelig naar de KSA

Het is bijna zover, ons KSA-kamp komt er al weer aan!

Dit jaar gaan we allen samen op kamp: de +12 van 1-11 juli en de -12 van 4-11 juli. Er komt hier voor ons heel wat werk bij kijken, maar ook van jullie worden een aantal zaken verwacht. Vooral bij de +12 is het hebben van een trekkersrugzak, stapschoenen, matje, slaapzak etc een vereiste. Maar wij kunnen jullie daarbij helpen!

We hebben heel wat (oud)leiders die nog veel van hun materiaal over hebben en dit met plezier aan jullie uitlenen als jullie dit zelf niet in huis hebben. Zelf hebben we een lijstje opgesteld van wat geleend kan worden, maar heb je zelf nog iets extra nodig, aarzel dan niet om dit te vragen!

Slaapzak, matje, stapschoenen, trekkersrugzak, gamel, valies, KSA-sjaaltje/T-shirt, kussen, zaklamp… Als je een van deze zaken graag wil lenen, stuur dan een berichtje naar Audrey Lalu en wij kijken waarmee we je verder kunnen helpen!

Het is belangrijk dat we zorg dragen voor een ander zijn materiaal, maar ook dat we elkaar helpen waar nodig!

Op onze site onder "voordelig naar de KSA" -> "mutualiteiten" vinden jullie alle info ivm de verschillende mutualiteiten die te verkrijgen zijn via de KSA. 

Voor andere persoonlijke zaken of vragen, kun je altijd terecht bij onze contactpersoon Audrey Lalu! 

Groetjes de leiding